31 May 2014

Dragon City Hack 10 Juta Gems (NO NIPU)

63 komentar
Postingan Terakhir Klik Link Dibawah.
Ora Seneng Kambek Aku.Ngomong / Komen Men Tak Kaploki Raimu Nggae Selop.

new-skys.com

ORA URUS MAMPUS KONOLAH.
ORA URUS KAMBEK BLOG MENE.
NAK OPO KOE ORA SENENG RUPANE.
WES ELOSS...ORA URUS KOMENANMu MENE